گلدون

مطالب داغ.تازه .تفریحی و به روز. برای شنیدن موسیقی فلش پلیر را فعال کنید

گلدون

مطالب داغ.تازه .تفریحی و به روز. برای شنیدن موسیقی فلش پلیر را فعال کنید

دوازده پیشنهاد برای تقویت اراده

بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از دغدغه هایی که به خصوص جونتر ها گرفتارش هستند این است که از ضعف اراده خودشون رنج می برند یعنی برای انجام کاری تصمیم می گیرند اما وسط راه ولش می کنند و یا برای ترک کاری همت می کنند و شروع هم می کنند اما آنقدر اراده قوی ندارند که این تصمیم رو عملی کنند و بعد از مدتی به سر جای اولشون برمی گردند .

این مساله حتی برای بعضی ها جنبه حیثیتی پیدا کرده چراکه از طرف اطرافیانشون همش سرکوفت می شن که « تو نمی تونی یک کار رو تو زندگیت تموم کنی » به همین خاطر این بار می خوام براتون دوازده پیشنهاد برای تقویت اراده بگیم تا در چنین موقعیت هایی بتونید تا کاری رو تموم نکردید ولش نکنید .


اول :  تلقین به خود

شما می توانید، هر روز به دفعات مختلف با تمرکز فکر به خود بگویند: «من به خوبى قادرم این کار را انجام بدم ، من قادرم». تکرار این عبارت ساده، اثر عجیبى در تقویت اراده و روحیه دارد.

دوم : با افراد دارای اراده قوی همنشینی کنید .

با کسانی همنشینی و معاشرت کنید که دارای اراده قوی و نظم در انجام مسئولیت ها و تکالیف خود هستند و از معاشرت با افراد سست اراده و بی همت جدا خودداری کنید.

سوم : از بیان جمله «نمی توانم» خودداری و بجای آن به خود تلقین کنید که «من به خوبی از عهده این کار بر می آیم».

چهارم : از کارهای کوچک شروع کنید

 برای شروع کار و تقویت اراده خود از کارهای کوچک شروع کنید مثلا تصمیم بگیرید صبح ها در یک ساعت معینی از خواب بیدار شوید.(البته منظورم ساعت 10 صبح نیست بلکه ساعات اولیه صبح باید باشه )

پنجم : هر روز بعد از بیدار شدن از خواب و خواندن نماز صبح تصمیم بگیرید 10 دقیقه قرآن بخوانید.

ششم : اگر کاری رو تونستید با موفقیت تمومش کنید ، حتما به خودتان جایزه بدهید و آن را در دفتر کارهای روزانه خود به عنوان یک موفقیت ثبت کنید.

هفتم :  بعد از موفقیت در کارهای فوق تصمیم بزرگتری بگیرید مثلا با خود شرط کنید که هر روز 20 دقیقه باید ورزش کنم.

هشتم : در صورت موفقیت در تصمیم جدید یک علامت مثبت دیگر در کارنامه خود ثبت کنید.

نهم : اگر در تصمیم جدید ناکام شدید علل آن را بررسی کنید در صورت تنبیلی و کاهلی خود را جریمه کنید مثلا یک روز روزه بگیرید.

دهم : به همین ترتیب هر روز چند کار ارادی برای خود در نظر بگیرید و انجام دهید البته مراقب باشید انتخاب کارها از روی واقع بینی باشد و از تصمیم گیری های بلند پروازانه خودداری کنید و سعی نمائید درجه مشکلی کارها رو بتدریج افزایش دهید تا با توانائی های شما همخوانی داشته باشد.

یازدهم : بعد از این که خود را در انجام برخی از کارهای ایجابی مثل صبح زود بیدار شدن، نماز سر وقت، تلاوت قرآن و ورزش صبحگاهی، موفق شدید برای انجام کارهای سلبی تصمیم بگیرید یعنی تصمیم بگیرید کارهایی که نباید انجام دهید رو بتدریج ترک کنید مثلا به عنوان نمونه می خواهید غرایز جنسی خود را مهار کنید. در اینجا باید رفتارهایی که باعث شعله ور شدن شهوات می شه رو ترک کنید.

دوازدهم : روزه بگیرید

بدون هیچ مبالغه ای بدونید بهترین راه که می تونه شما رو در تقویت اراده کمک کنه همون روزه ای هست که در اسلام اومده ، چراکه وقتی کسی روزه می گیره تمرین می کنه که یکسری از کارهایی که دلش می خواد و هر روز بطور عادت انجام می داده رو ترک بکنه و از طرفی  کارهایی که روز های دیگه انجام نمی داده رو ( مثل بلند شدن در یک ساعت خاص برای خوردن سحری و خوردن یک ساعت معین برای خوردن افطار ) انجام بده 

نظرات 1 + ارسال نظر
navide دوشنبه 27 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 04:35 http://navidealone1.mihanblog.com/

اجی شرمندم کردی حسابی که خــــــــــــــیـــــــــــلــــــــــی مـــــــــمــــــــنــــــــــونــــــــــم عــــــــــــزیـــــــــــــــــــــــز دلــــــــــــــــــــم

خواهش میکنم نویده جان

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد