ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
فلفل سبز خرد شده یک چهارم پیمانه
سس گوجه فرنگی تند ( سالسا )یک پیمانه
نان تورتیلا 8 ورق ( نوعی نان گرد و نازک )
پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز تفت بدین و بعد سیر و ادویه جات و فلفل رو
اضافه کنین . پس از اینکه گوشت سرخ شد گوجه فرنگی ها رو اضافه کنین تا وقتی
که نرم بشن . حالا در طرفی جداگانه پنیر خامه ای و خامه و پودر فلفل رو
مخلوط کنین و کنار بذارین . جداگانه گوجه فرنگی ها رو با سس گوجه فرنگی
مخلوط کنین و داخل ظرف مخصوصی که قراره داخل فر گذاشته بشه بریزین .
تورتیلا ها رو با مقداری از محلوط گوشت و خامه پر کنین و رول کنین . داخل طرف مخصوص بذارین . باقی مخلوط گوجه فرنگی و خامه رو روی نان های تورتیلا بریزین . پنیر چدار را روی همه مواد بپاشین و در فر داغ قرار بدین و حرارت رو روی 350 درجه تنظیم کنین و مدت بیست الی 25 دقیقه بذارین تا پنیرها آب بشن و مواد بپزن .
غذای 2:
شاورما مکزیکی :
مواد لازم برای 2 نفر:
سیـ-ـنه مرغ=1 عدد
نان لبنانی کوچک=4 عدد
کاهو =به مقدار لازم
خیارشور=به مقدار لازم
سیب زمینی خلالی سرخ شده=1 عدد
مواد لازم برای سس مرغ:
ماست=1 لیوان
زعفران=کمی
ادویه مخلوط=1 قاشق چایخوری
نمک=کمی
پودر فلفل قرمز=کمی
مواد لازم برای سس ساندویچ:
ماست=1 لیوان
ارده=2 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
ابلیمو=1 قاشق غذاخوری
پودر سیر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. سیـ-ـنه مرغ را در کمی روغن زیتون سرخ کنید تا حدی که روی آن طلایی رنگ شود.
2. با یک قیچی مرغ را به قطعات کوچک به صورت طولی برش دهید.
3. مرغ خرد شده را در ظرفی ریخته،مواد لازم برای سس مرغ را با هم مخلوط کرده با مرغ مخلوط کنید.
4. ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب مرغ شود.
5. مرغ را در ظرف پیرکسی ریخته سپس ظرف را به مدت نیم ساعت در فری که از
قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید
تا وقتیکه روی مرغ کمی برشته شود.
6. مواد لازم برای سس شاورما را با هم مخلوط کنید.
7. لای نان باز کرده کمی سس بکشید سپس کمی از مرغ آماده شده+سیب زمینی سرخ
شده+کاهو خرد شده+خیارشور خلال شده بگذارید . روی مواد کمی سس بریزید.
8. شاورما را در ظرف گذاشته اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
داداش شهیار زدی تو کار اموزش اشپزی؟!