ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
نشاسته ذرت (پودرشده) | ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم) |
آرد | ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم) |
شکر | یک دوم پیمانه (۷۵ گرم) |
شیر (سرد) | دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر) |
تخم مرغ | ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم) |
وانیل شکری | یک چهارم قاشق چای خوری |
کره | ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم) |
کمپوت گیلاس (خردشده) | به مقدار لازم |
رولت | به مقدار لازم |
روش تهیه ترافل گیلاس:
نشاسته،
آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی
حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از
هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم
جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها
افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته
وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر
گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد
آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.
بدانیم:
انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری
چربی ۳۹ گرم
کربوهیدرات ۶/۱۳۲
پروتئین ۴/۲۳ گرم
منبع : asemoni.com
سلام اجی بهارم خوبی؟شرمنده دیر به دیر سر میزنم
سلام اجی نویده عزیزم خیلی ممنون که بهمون سر میزنی