ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
گوشت گاو | یک کیلو |
تخم مرغ زده شده | یک عدد |
برگ نعنا تازه | 2 قاشق سوپ خوری |
شوید | نصف قاشق چای خوری |
سرکه | یک قاشق چای خوری |
نان نرم | 4 برش |
سیر آسیاب شده | 6 حبه |
پیاز خرد شده | یک عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سس :
سس گوجه فرنگی | 250 گرم |
پیاز خرد شده | یک عدد |
کره | سه چهارم فنجان |
دارچین | یک قاشق چای خوری |
میخک | یک چهارم قاشق چای خوری |
برگ بو | دو عدد |
طرز تهیه :
تمام
مواد را با هم مخلوط کرده ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو درست کنید .
آنها را در آرد غلطانده و در روغن سرخ کنید . آنها را به سس افزوده ، به
مدت 20 دقیقه سرخ کنید . درصورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید . گوشت ها را
می توانید در برگ مو قرار داده و در سس بپزید .
منبع : sooran.com
salam
mr30 amozandhe , kholase
سلام ممنون